Viszlát Május! Helló Június!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én mindig élvezettel nézem vissza, hogy mennyi könyvet sikerült elolvasnom az adott hónapban, és mik voltak azok.
Június végén Rétánál, aki a HaBár könyves kocsma vezetője (pultosa?), láttam egy tök jó ötletet, úgyhogy megkérdeztem, felhasználhatom-e.
Áldását adta rá, úgyhogy jön az én összesítésem.
         

Májusban egyrészt kezdett visszaállni az élet a normálisra, szóval még az is kérdés volt, hogy lesz a vizsgaidőszakunk. Végül online oldottak meg mindent, szóval hiába kezdődött meg a vizsgaidőszak, volt időm olvasni. Elég sokat, mutatom a listát.



Legtöbb oldalszámú könyv:
A májusi NIOK téma miatt vettem le a polcról Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek című könyvét, ami a leghosszabb olvasmányom is lett 484 oldallal.

Legkevesebb oldalszámú könyv:
Tudtam, hogy ide valamelyik Thomas Brezina kötet kerül a Penny sorozatból. Végül a Szerelmes koalák lett a befutó, csupán 152 oldallal

Leghosszabb ideig olvastam:
Cselenyák Imre: A tölgyek alatt című könyve csúszott a hónapban nehezen, kevésbé is szippantott be, mint az első kötet, talán ezért lett az olvasási időm 2020. május 2., 15:36 → 2020. május 10., 14:41.

Legrövidebb ideig olvastam:
Radnóti évforduló lévén levettem a polcról az Ikrek havát és 2020. május 5., 17:13 → 2020. május 5., 18:16
között el is olvastam.

Legjobbra értékelt könyv:
Jojo Moyes: Mielőtt megismertelek című könyvére első olvasás alkalmával adtam 5*-ot és ez nem változott, továbbra is úgy gondolom, megérdemli.

Legrosszabbra értékelt könyv:
Nem volt igazán rossz olvasmányom a hónapban, 4*-ot nagyon sok könyv kapott.

BLOGRA KIKERÜLT ÉRTÉKELÉSEK
***

Helló Június, helló Olvasóim!
Sajnos, nem sajnos, nekem június közepéig még vizsgáim vannak, így a hónap első fele még tanulással/beadandók írásával fog telni előreláthatólag.
Nem akarom elhanyagolni a blogot továbbra sem, egy élménybeszámoló, illetve egy novella tuti várható lesz az értékelések mellett.

Egyébként pedig ezeket tervezem olvasni. (Egyelőre itthoni készletből válogattam, mert a könyvtár amolyan nyitva van, de mégsem alapon működik még.)
Az alábbi kötetek mindenképp sorra kerülnek:
- Kleinheincz Csilla: Ezüstkezű
- Eszes Rita: Illangók + Perkák
- Papp Dóra: Szabadesés

Hogy telt a májusotok, mit terveztek júniusra?
*Hikari

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.